Uit je business, in de natuur!

Met een eigen onderneming is het zeker belangrijk om niet altijd in je business te werken, maar ook zeker aan je business te werken.
Mij maak je hélemaal gelukkig als dit in de natuur plaatsvindt.

Zo was deze netwerkdag ‘Uit je business, in de natuur’, georganiseerd door Majella Fotografie & Webstyling en Jellina Detmar, het uitgelezen moment om volmondig JA te zeggen!

De uitnodiging om de hele dag bij Jellina in de Natuurtuin te zijn met andere creatieve ondernemers, om te netwerken, workshops te volgen en samen de natuur in te gaan.
Een leuk vooropgezet programma waar genieten toch echt wel centraal stond.

Vrijdag in de vroege ochtend met de zon op mijn hoofd in de Fiat500 cabrio onderweg naar Kollum (Friesland).
Achter het oude woudhuisje -wâldhúske- was de tafel gedekt en stond de koffie en thee met lekkers al op alle ondernemers te wachten.
Ongedwongen elkaar leren kennen onder het genot van dit lekkers ging al snel. Hele gesprekken volgden; wat voor bedrijf heb je, wat verwacht je van deze dag, wat zijn je geniet momenten binnen je bedrijf.
Met de ondernemers van LABEL-R, &Helga, Close Encounter, Crioel en Bruid&Bubbels hadden we dan ook direct een gezellige club vrouwelijke ondernemers compleet. Er waren interieurstylistes maar ook ondernemers uit hele andere branches. Hierdoor kon ik zowel op mijn eigen werkgebied kennis uitwisselen, maar kreeg ik ook nieuwe inzichten vanuit andere vakgebieden.
In de stijlvol ingerichte werkplek van Jellina zijn we van start gegaan met de workshop over het gebruik van social media binnen je bedrijf, en dan met name Instagram.
De tips en tricks die Majella hierover gaf ga ik dan ook zeker toepassen in mijn eigen Instagram account @StylingbyAnnemarie.
‘Licht eens de meest gestelde vragen van klanten uit.’
Vaak is het voor jezelf zo normaal wat je qua werkzaamheden binnen je bedrijf doet, maar voor anderen zó interessant!
Deze ga ik ook zeker eens in kaart brengen.

Daarnaast gaf Majella de tip om meer over de achtergrond van je bedrijf te delen.
En vergeet zeker niet om de locatie te delen van waar je bent, ook in je stories.
Door deze workshop gelijk nieuwe content gecreëerd!

Na een wandeling door de prachtige natuurtuin stond de lunch op de picknicktafels klaar. Overheerlijke vers belegde stokbroodjes, vers fruit en jus d’orange. Onder het genot van een hapje en een drankje tijd om verder te netwerken.

Deze lunch werd opgevolgd door de ‘story’ van Jellina, die vertelde over haar avontuur als influencer en hoe samenwerkingen in zijn werk gaan.
Daarbij ook wat een samenwerking met een influencer voor je bedrijf kan betekenen.
Zo vind je in de natuurtuin van Jellina prachtige ontwerpen van het merk ' Weltevree'. Misschien ken je deze al wel; zo niet, moet je zeker even een kijkje op de website nemen van mijn favoriete merk!

Voor mij kon het dan ook niet anders om ’s middags de Wheelbench van Weltevree op te pakken tijdens de fotoshoot met Majella.
Het doordachte ontwerp met een flinke dosis humor.
Het kruiwagenwiel maakt dat de bank makkelijk te verplaatsen is. Dit maakt de wheelbench ook zo fijn: een nieuwe locatie leidt tot een nieuw uitzicht en tot nieuwe gedachten en gesprekken.
Net waar deze netwerkdag voor staat.

Samen met mijn liefde voor ultieme plekken, hoog in de boom: de boomhut! Klimmen en klauteren, ik mocht het als kind al graag doen.
-Je zal in een volgende blog van mij ook zeker meer over treehouses lezen-

Boven in de boomhut genieten van het uitzicht, relaxen op de ‘Fieldchair’ –  wederom van Weltevree. Majella heeft ondertussen deze genietmomenten op beeld vast weten te leggen. Zij weet ondernemers altijd weer zichtbaar te laten stralen.
Direct een waardevolle aanvulling van mijn beeldbank.


Volop genoten van een inspirerende netwerkdag, met natuurlijk een gouden- .. euh, groen randje!
De eerste afspraken voor een samenwerking zijn dan ook al direct gemaakt.

Wil je ook samenwerken? Contact me dan op info@stylingbyannemarie.nl of het contactformulier.


stylingbyannemarie.nl © | 2024
ontwerp & realisatie: yze webdiensten