Ik bied verschillende werkzaamheden aan.

Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, bouw en verbouw bied ik uiteenlopende plannen aan.

Klik op je interesse om er meer over te lezen en om de tarieven te bekijken. Gebruik maken van mijn service kan eenvoudig door direct een afspraak te maken.

Mocht je voorkeur er niet tussen staan neem dan contact op voor de overige mogelijkheden.

 

Kleuradvies aan huis

Kleuradvies aan huis

Ik geef advies over de toe te passen kleuren bij jou/jullie thuis. Samen gaan we de ruimte(s) bekijken en bespreken we je wensen. We kijken welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van kleur- en materiaalgebruik.

Ik neem kleurstalen mee zodat we meteen de kleuren kunnen bekijken voor de diverse ruimte(s).

Naar aanleiding van het bezoek krijg je het kleuradvies en een uitgewerkt kleurenpalet toegestuurd. Je kunt hiermee direct aan de slag.

  Kleuradvies direct aan huis

  Kleuradvies vanaf de eerste (bouw)tekening

  Uitgewerkt kleurenpalet

  Direct zelf aan de slag

 

Kleuradvies aan huis295,- Hier een afspraak voor maken

Interieur- en kleuradvies aan huis

Interieur- en kleuradvies aan huis

Voor een interieuradvies kom ik langs op locatie. Jouw/jullie wensen worden uitvoerig besproken en de desbetreffende ruimte(s) wordt opgemeten.

Samen bespreken we welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van materiaal- en kleurgebruik. Na dit eerste bezoek ga ik direct aan de slag. Je ontvangt een uitgewerkte plattegrond met de indeling voor de meubels, samen met het kleuradvies voor plafond, wanden, deuren en kozijnen. Door middel van een moodboard wordt de gewenste stijl en sfeer voor het interieur vastgelegd. Tevens ontvang je een voorstel voor het type meubels, vloer- en raambekleding. Een uitgebreid advies die je bij iedere stap in je interieur in kan zetten.

  Uitgewerkte plattegrond. Schaal 1:50 met indeling van de meubels

  Kleuradvies - Kleurnummers voor plafond, wanden, deuren en kozijnen

  Moodboard - Stijl & Sfeer

  Advies type meubels, vloer- en raambekleding

 

Optioneel tegen meerprijs: personal shoppen en/of styling 495,- Hier een afspraak voor maken

Compleet Interieur- en kleuradvies aan huis

Compleet Interieur- en kleuradvies aan huis

Voor een compleet interieuradvies bezoek ik jouw/jullie op locatie. De wensen voor het interieur worden besproken en de ruimte(s) wordt opgemeten. Daarnaast kijken we welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van zorgvuldig materiaal- en kleurgebruik. Na mijn eerste bezoek ga ik aan de slag.

Je ontvangt een uitgewerkte plattegrond met de indeling voor de meubels, samen met het kleuradvies voor plafond, wanden, deuren en kozijnen.
Door middel van een moodboard wordt de stijl en sfeer voor het interieur vastgelegd. Bij het interieuradvies compleet wordt specifieker ingegaan op het materiaal- en kleurgebruik van de vloer, meubels en raambekleding. Er worden materialen en kleuren uitgezocht voor de desbetreffende producten.

Daarnaast ontvang je een verlichtingsplan waarin de basisverlichting, taakverlichting en sfeerverlichting uitgewerkt is samen met een plattegrond met de lichtpunten.

  Uitgewerkte plattegrond 1:50 met indeling van de meubels.

  Kleuradvies – Kleurnummers voor plafond, wanden, deuren en kozijnen.

  Moodboard – Stijl & Sfeer.

  Materialen en kleuren van vloer, meubels en raambekleding.

  Verlichtingsplan met basisverlichting, taakverlichting en sfeerverlichting. Inclusief plattegrond met lichtpunten.

 

Optioneel tegen meerprijs: personal shoppen en/of styling en/of 3D tekening 795,- Hier een afspraak voor maken

Verlichtingsplan

Verlichtingsplan

Het kiezen van de juiste verlichting voor je woning kan een moeilijke opgave zijn. Basisverlichting, sfeerverlichting, direct- en indirecte verlichting.
Welke functie heeft de ruimte?

Wat voor effect wil ik met de verlichting bereiken?

Met het verlichtingsplan geeft ik je inzicht in lichtbehoefte en in de functie die een bepaalde lamp moet vervullen. Ik maak een compleet verlichtingsplan voor je woning. Inclusief de toe te passen armaturen.

 

295,- Hier een afspraak voor maken

Styling

Styling

Ook voor de ‘finishing touch’ van je interieur is het mogelijk om gebruik te maken van mijn diensten.

Je hebt nieuwe meubels en/of accessoires aangeschaft maar ondervindt problemen met het plaatsen ervan. Ik kan in een kort tijdsbestek je helpen om jou/jullie items volledig tot zijn recht te laten komen.

Accessoires op de juiste manier groeperen, rekening houdend met materiaal, vorm en structuur. Met uiteraard de juiste hoeveelheden neer te zetten.

 

295,- Hier een afspraak voor maken

Personal Shoppen

Personal shoppen

Samen gaan we op pad wanneer je nieuwe meubels aan wilt schaffen en kijken we voor de juiste meubelen en accessoires. Na mijn advies en meubelplan maak ik een voorselectie waarna we samen dieverse showrooms gaan bezoeken.

 

± 2 á 3 uur / ± 4 á 5 uur295,- / 495,- Hier een afspraak voor maken

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Speciaal voor woningen die te koop staan of in de verkoop gaan. Het is van groot belang om vanaf dag één goed van start te gaan op makelaarssites en Funda.

Tijdens mijn bezoek aan jou/jullie woning bekijk ik alle ruimtes en geef ik direct tips en/of punten ter verbetering voor het creëren van ruimte en licht. Een kritische en professionele blik, we gaan direct zaken aanpakken.

Onderscheid je door je woning er goed gestyled uit te laten zien. Vastgoedstyling, perfect vlak voor de fotoshoot van de makelaar of als finishing touch voor een Open Huis of bezichtiging.

 

± 2 á 3 uur / ± 4 á 5 uur295,- / 495,- Hier een afspraak voor maken

 

  Bovengenoemde tarieven gelden voor 2019 en zijn inclusief 21% BTW

  Binnen een straal van 35 km vanaf 9873 PD worden geen reiskosten gerekend

  Buiten de straal € 0,19 per kilometer

  Exclusief overtocht naar de eilanden


stylingbyannemarie.nl © | 2019
ontwerp & realisatie: yze webdiensten