Geen smaak is identiek, geen object hetzelfde, geen persoon gelijk.

Als interieurstylist ben ik altijd met meerdere projecten tegelijk aan de slag. Soms lopen er wel vijftien trajecten naast elkaar! Dat klinkt lastig en vaak volgt dan ook de vraag: ‘Hoe doe je dat?’
Maar voor mij is het heel natuurlijk. Het is een kwestie van snel schakelen en goed communiceren.

Want wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwbouwtraject met iemand begeleid, duurt dat in zijn geheel al snel ruim een jaar. Momenteel heb ik daar zes projecten in. Stap voor stap gaan we dan door alles heen. Ik denk mee met de bouwtekeningen, zoals wanden en lichtpunten, maar ook de styling. Welke kleuren moeten er op de muur, welke meubels staan hier het best en hoe groot moeten deze zijn?

Ditzelfde geldt natuurlijk voor een verbouwing, zoals de serre-aanbouw in een bestaande woning en de verbouwingen van twee woonboerderijen die ik beide begeleid. Er wordt veel opengebroken, waardoor de ruimte en de lichtinval vaak compleet anders lijkt.

Daarnaast werk ik natuurlijk ook interieuradviezen uit waarbij niet gesloopt, gebouwd of verbouwd wordt.
Een update van een complete woning, bedrijfskantine of babykamer - compleet met nieuwe indeling, meubels, kleuren en raambekleding. Of alleen een vernieuwing van bepaalde elementen zoals een keukenrenovatie.
 

Samen op pad tijdens een personalshopping-sessie kan ook!
Hierbij help ik direct knopen doorhakken met mijn brede kennis van kwaliteit en materialen.

Ik hoef me dus -gelukkig- niet te vervelen! Sterker nog: terwijl ik dit schrijf, komen er weer twee aanvragen binnen. Een nieuwbouwtraject van een woonboerderij met bed & breakfast en zorgboerderij. En een heel leuk ander project: een partner die zijn vrouw verrast met een compleet interieuradvies. Wat een feest!

Een interieurontwerp begint altijd bij mensen en hun verhaal. Dit vind ik zo leuk aan het vak als interieurstylist.

Geen smaak is identiek,
geen object hetzelfde,
geen persoon gelijk.


stylingbyannemarie.nl © | 2024
ontwerp & realisatie: yze webdiensten