Styling by Annemarie op Ameland

Ecologisch en energiezuinig genieten op Ameland, mijn Ameland avontuur!

Afgelopen maand heb ik heerlijk mogen genieten van mijn werkzaamheden op Ameland. Wat een inspirerend avontuur.
Een compleet interieuradvies voor de ecologische en energiezuinige woning van Lars & Judith.
De woning is gebouwd onder hedendaagse architectuur met een knipoog naar de bouwstijl van een Amelander commandeurswoning.
Ecologische en circulaire materialen, zonnestralen die optimaal worden benut voor het opwekken van energie en warm water. Met de natuur als achtertuin.

Waarbij de appartementen van Breeze al prachtig ingericht waren, miste de familie de warmte en sfeer in hun eigen woning die grenst aan deze appartementen.

Wat meer lef, dat was mijn opdracht!

En dat is gelukt!

Waar we vorig jaar al een wand in de Flexa Pure Plum geschilderd hadden, wat al veel meer sfeer geeft, komt nu de gehele woning in het behang van BN Walls.

Wit                                                        Flexa Pure Plum

De wand met de verfkleur Plum komt straks in het behang in dezelfde kleur. Het voordeel hiervan is dat een gestucte wand met behang erop minder kwetsbaar is voor beschadigingen.

Achter het kookeiland wordt een zachtere tint toegepast. Hier hangen de twee schilderijen van Joke Schepers, die hierdoor nog meer tot hun recht komen.
Deze schilderijen zijn voor mij het uitgangspunt geweest voor de kleurstelling voor de woning.

De wand achter de tv wordt voorzien van het BN Walls-behang uit de collectie Panthera. Dit wordt de eyecatcher van de woning; wel even lef hebben, maar dat was mijn opdracht!

Het kleurrijke beeld van de kaketoe met planten en bloemen zal hier prachtig uitkomen. Alle toegepaste kleuren komen hierin terug.

De bank nemen we ook direct mee in het totaalplaatje, met een duurzame stof van gerecyclede petflessen.
Deze toepassing van materiaal is geheel passend bij het ecologische en circulaire uitgangspunt van de familie om een beperkte voetafdruk achter te laten op het eiland.

Bij de trapopgang naar de 1ste verdieping komt het gele behang uit de Panthera-collectie; deze zorgt voor een warme uitstraling. Hello sunshine!

Het geheel heb ik voor Lars en Judith uitgewerkt in 3D-beeld, zodat ze direct een realistische weergave krijgen van hoe het er in hun eigen interieur uit komt te zien.

Detail behang BN Walls

3D-impressie Styling by Annemarie

Accessoires
Voor de styling van accessoires pas ik natuurlijke materialen toe, zoals pampasgras pluimen, houten bijzettafeltjes en gerecycled glas voor de verlichting. Doordat er veel kleur op de wanden komt, laat ik in de basis de naturel tinten in de accessoires terugkomen met kleuraccenten van roze, geel en groen.


Mijn einddoel is dat de woning je omhelst!


~ Breeze ~

Om helemaal de ervaring mee te pakken heb ik overnacht in de ‘eco-stays’ / lofts van Breeze Ameland.
Heerlijk comfortabel en luxe ingericht in Scandinavisch en Dutch Design.
Een waar thuisgevoel als interieurstylist.  Want als interieurstylist heb je natuurlijk wel oog voor de uitermate mooie plekjes!
Met als uitvalsbasis de heerlijke restaurants en kleine boetiekwinkels.

Naast de werkzaamheden voor deze woning die ik direct ter plaatse op Ameland uit kon voeren, heb ik ook zon, zee, strand en duinen meegepakt.
De natuur als grote inspiratiebron voor mij, de groepen lepelaars in de zee, fietsen door de duinen, de adrenaline tijdens het blokarten op het strand. Heerlijk!
Waar het op de vaste wal regenachtige berichten waren, was mijn zonnebril en zonnebrandcrème geen overbodige luxe!Summer shoot!
Uiteraard een prachtig moment om samen met Majella van Majella Fotografie & Webstyling af te spreken om te shooten. Nieuwe content maken voor mijn socialmedia-kanalen en website.
Met de prachtige locaties van Ameland in huis.


(Na)Genieten
Nu, heerlijk nagenietend, met de beelden op mijn netvlies, de geluiden die nog nadeinen in mijn hoofd en de zon die nog naschijnt op mijn gezicht!


* BN Walls * Forbo Flooring * Flexa Pure * Majella Fotografie & Webstyling
* Breeze Ameland * Styling by Annemarie

*duurzame meubelstoffen *petflessen *WovenBottles *DutchDesign *Luxe *Ameland


 


stylingbyannemarie.nl © | 2024
ontwerp & realisatie: yze webdiensten