Met Styling by Annemarie heeft Annemarie Taekema al veel op het gebied van interieur gedaan.
Annemarie Taekema is ondernemend, nieuwsgierig en graag in de natuur. Reizen naar Lapland is een grote passie. Ze laat zich bij de keuze van kleuren, meubels, accessoires en planten inspireren door reizen, architectuur en natuur. Ver weg en dichtbij.

Annemarie heeft zich gespecialiseerd in de Interieur- en vastgoedstyling.
Hiervoor heeft ze haar opleiding Interieuradviseur gevolgd aan het CIBAP in Zwolle en de HBO opleiding Interieurstyling bij Perk Interieuropleidingen in Eindhoven.
In 2017 heeft ze de cursus Vastgoedpresentatie succesvol afgerond.

Daarnaast altijd gewerkt in de woninginrichting, styling en fotografie.

Styling by Annemarie is ook met regelmaat te zien in de media. Met de 10-jarige jubileumeditie van Wonen&Co de beurs heeft ze 4 dagen in het glazen huis ‘gewoond’ en vele beursbezoeker voorzien van een passend interieuradvies.
Ook voor de Wonen&Co krant heeft ze eerder de paasbrunch en styling verzorgd.
Voor de Wonen&Co beurs van 2017 heeft zij bezoekers weer voorzien van advies op het adviesplein.

Annemarie Taekema is naast Styling by Annemarie werkzaam bij het Stylingteam van Erwin Hamming-Schott dat binnen HomeCenter interieuradvies geeft en de daaruit voortvloeiende Home Make Overs voor rayon Groningen en Drenthe verzorgd.
Ook geeft zij voor Schuiling Wonen & Slapen, vestiging Leek, Roden en Peize, interieuradvies aan huis.

Styling by Annemarie wordt gevraagd door particulieren, gerenommeerde woonwinkels en makelaars voor interieuradvies en vastgoedstyling in zowel Friesland, Groningen als Drenthe.

 

PaasbrunchVrolijk PasenWonen&Co 10 jaar de beurs4 dagen wonen op de beurs